Zadovoljna.si
Sara je medijem razkrila kar nekaj sočnih podrobnosti o vroči noči z Ashtonom.

Novice

Ashtonova ljubica razkrila podrobnosti vroče noči

Z.M.
15. 10. 2011 12.15
16

Dobrih štirinajst dni po tem, ko so v javnosti završale govorica, da je 33-letni Ashton Kutcher 15 let starejšo Demi Moore prevaral s 22-letno svetlolasko Saro Leal, je slednja prvič spregovorila za medije in izdala nekaj podrobnosti o vroči noči v San Diegu. Za ameriško revijo je povedala, da je Ashton naredil prvi korak in jo odločno odpeljal v hotelsko sobo, kjer sta bila pozneje tudi intimna.

22-letna Sara Leal, ki je še pred nekaj tedni nihče ni poznal, je čez noč zaslovela kot dekle, ki je krivo za ločitev Demi Moore in Ashtona Kutcherja. Nekaj časa se je spretno izogibala izjavam v medijih, nato je poizkušala prodati kakršno koli podrobnost o aferi s slavnim igralcem, na koncu pa se je očitno odločila, da bo izkoristila svojih pet minut slave, preden minejo in spregovorila za revijo Us Weekly. "Stopil je do mene in me poljubil. Nato smo odšli v njegovo hotelsko sobo, kjer sem si z njim in s prijateljico Marto delila masažno kad," je povedala 22-letnica, za katero pa se zabava ni zaključila v jacuzziju. "Ashton je izrazil željo, da bi seksal z nama obema, a na koncu sva ostala sama.Okoli šeste ure zjutraj sva se odpravila v sobo, kjer je Ashton odvrgel brisačo, jaz pa svoj kopalni plašč, " se noči spominja Sara, ki je navdušena nad igralčevimi sposobnostmi v postelji."Ni bil čuden ali perverzen," je še dodala.

Seksala brez zaščite

Sara in Ashton se med intimnim odnosom nista zaščitila, dvakrat sta seksala, nato pa sta ostala v postelji in se pogovarjala o astrologiji, veri, ljubezni in politiki. "Zaupal mi je, da uživa v takih resničnih trenutkih, saj se mora zaradi svojega poklica kar naprej pretvarjati,“ je novinarju zaupala svetlolaska, ki je bila prepričana, da sta se Ashton in Demi razšla že prej. „Povedal mi je, da nista več par, in verjela sem mu,“ je dodala za konec.

KOMENTARJI (16)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493