Zadovoljna.si
Joe in Honey

Novice

Avstralec vzel za ženo svojo labradorko

Z.B.
05. 12. 2010 09.00
2

20-letni Avstralec je tako zelo predan svoji šritinožni ljubljenki, da se je z njo poročil. Za nevesto je izbral svojo labradorko Honey, ki je po pasjem štetju let kar 15 let starejša od njega.

Joe in Honey
Joe in HoneyFOTO: YouTube

Joe Guiso se je poročil s svojim psom, natančneje s svojo psičko, pet let staro labradorko; razkošen poročni obred pa je potekal v parku v mestu Toowomba. Psička Honey je bila ob tej priložnosti oblečena v plašč bele barve, ženin pa si je prav tako oblekel svečano oblačilo. “To je bil dogodek, ki sem ga organiziral zase in za svoje prijatelje, v resnici je šlo za druženje. Res je bilo zabavno, saj smo ob tej priložnosti vsi oblekli svečana oblačila, ki jih sicer ne nosimo,” je povedal mladoporočenec in dodal, da ve, da se s psom ni mogoče poročiti. Joe je še poudaril, da ima zelo rad svojega psa, vendar gre za povsem platonsko ljubezen. Po poroki je priznal, da prvi trenutki v zakonu niso bili taki, kot bi si želel: “Honey je nekoliko jezna zaradi velike publicitete, pa me kaznuje z molkom,” je v šali povedal mladenič ter dodal, da upa, da zaradi poroke s psom ni nikogar užalil.
 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493