Zadovoljna.si
Beyonce

Novice

Beyonce z videom proti debelosti

Z. T.
01. 05. 2011 12.23
0

Ameriška pevka Beyonce je združila moči z ameriško prvo damo Michelle Obama v kampaniji, ki se bori proti mladostniški debelosti z naslovom 'Let's Move'.

Beyonce je v videu zelo razigrana.
Beyonce je v videu zelo razigrana.FOTO: YouTube
Žena ameriškega predsednika Baracka Obame, Michelle, je začela s projektom, katerega namen je promovirati zdravo prehrano po šolah ter mlade spodbujati k telesni aktivnosti. Beyonce je ambasadorka tega projekta in v okviru tega je nastopila v divjem videu 'Move Your Body' (Razgibaj svoje telo). Pevka v videu posnema gibe inštruktorice aerobike, prikaže nekaj enostavnih in hitrih vaj, s katerimi je mogoče pokuriti kalorije in okrepiti mišice. Beyonce tudi z besedilom spodbuja mlade, da se ji pridružijo pri gibanju.

V ZDA je problem debelosti mladih zelo pereč, saj je vsak tretji otrok prekomerno težek ali debel, letno pa gre iz državnega proračuna kar 1590 milijard dolarjev za zdravljenje z debelostjo povezanih bolezni.

Kot inštruktorica aerobike.
Kot inštruktorica aerobike.FOTO: YouTube

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493