Zadovoljna.si
Če niso izpolnile dnevne norme, so jih pretepli in posilili.

Novice

Bosanske deklice so morale krasti po Parizu

Z.B.
06. 12. 2010 07.30
1

Francoska in italijanska policija sta v skupni akciji aretirali 18 moških, ki so osumljeni, da so iz Bosne pretihotapili v Pariz deklice, ki so jih nato silili, da kradejo. Deklice so imele normo 300 evrov na dan. Tista, ki norme ni dosegla, je bila kaznovana: pretepena in posiljena.

Deklice so v Pariz pripeljali iz Bosne.
Deklice so v Pariz pripeljali iz Bosne.FOTO: iStockphoto
Kruta zgodba se je za deklice iz BiH, med katerimi so bile nekatere mlajše od 12 let, končala z aretacijo 18 moških, ki so jih izkoriščali, silili v kriminalna dejanja, pretepali in posiljevali. Deklice so kradle po pariškem metroju in na lokacijah, ki jih obiskujejo turisti. Kradle so torbe in denarnice, policija ocenjuje, da so skupaj ukradle štiri milijone evrov. Tiste, ki niso izpolnile dnevne norme 300 evrov, so jih njihovi izkoriščevalci pretepli in posilili. Velikokrat so jih tudi mučili na najbolj brutalen način, med drugim so na njihovem telesu ugašali cigarete.

Vodja kriminalne združbe iz BiH

Med aretiranimi kriminalci je tudi moški iz BiH, ki naj bi bil glavni organizator grozljivega posla. Prijeli so ga v Italiji, skupaj s sinovoma, starima 27 in 33 let. Francija je že zahtevala njegovo izročitev. Možakar je ukradeni denar večinoma uporabljal za drage avtomobile, nepremičnine, luksuzno življenje, rad pa je tudi hazardiral. Francoska policija navaja, da gre za najhujšo kriminalno organizacijo te vrste, s katero so se srečali do zdaj. Najhuje je, da so nekatere deklice kriminalni združbi prodali prav njihovi starši iz BiH. Deklice so storilce prijavile same, preiskava, ki se je končala z aretacijami, pa se je začela že leta 2008. Kriminalce čaka od 10 let zaporne kazni do dosmrtna zaporna kazen.

 

Če niso izpolnile dnevne norme, so jih pretepli in posilili.
Če niso izpolnile dnevne norme, so jih pretepli in posilili.FOTO: iStockphoto

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493