Zadovoljna.si
Julia Roberts

Novice

'Špehec' na trebuščku čednega dekleta

Z.B.
18. 08. 2011 17.42
18

Julio Roberts so fotografi ujeli na družinskih počitnicah, ki jih preživlja na Havajih. V modrih dvodelnih kopalkah je 43-letna zvezdnica legendarnega filma Pretty Woman (Čedno dekle) kljub zaobljenemu trebuščku delovala zelo sproščeno, na plaži pa sta ji družbo delala še štiriletni sin in mož.

Julia Roberts
Julia Roberts FOTO: Reuters
Le redki mimoidoči so namreč v preprosti obiskovalki peščene plaže prepoznali igralko, katere premoženje je bilo lansko leto ocenjeno na vrtoglavih 140 milijonov ameriških dolarjev. Julia Roberts te dni na Havajih uživa sproščene družinske počitnice, igralka pa je tamkajšnje osebje presenetila predvsem s svojim prijetnim, nič kaj zvezdniškim odnosom. 43-letno čedno dekle so fotografi ujeli tudi v kopalkah, ki so dokazale, da se gospa Roberts po dveh porodih nima česa sramovati. Po rojstvu dvojčkov Hazel in Phinnaeus ter najmlajšega Henryja se je nekaj odvečnih blazinic nabralo zgolj na predelu trebuščka, vendar s fotografij ni razvidno, da bi se slavna mamica s tem obremenjevala. Zagovornica zdrave prehrane je že od nekdaj sovražila kratke in stradajoče diete, svoje telo pa je vedno rada razvajala z rednim gibanjem. Še vedno se najraje sprošča ob jogi in pilatesu, med poletjem pa rada uživa v dobri hrani in pijači, predvsem v najljubšem koktajlu Scorpinu.

KOMENTARJI (18)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493