Zadovoljna.si
Ves izkupiček gre v dobrodelne namene.

Novice

Dobrodelnost ne pozna meja

Z.B.
03. 12. 2010 06.01
0

Na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani bo v soboto potekal že tradicionalni Bazar Sila 2010. Odprla ga bo gospa Barbara Miklič Turk, ob otvoritvi pa bo med drugimi prisoten novi amriški veleposlanik Joseph Mussomeli z ženo Sharon Mussomeli in številni ugledni gostje iz javnega in kulturnega življenja Slovenije, veleposlaniki in politiki.

Letošnji Bazar Sila bo gostil stojnice 30 držav.
Letošnji Bazar Sila bo gostil stojnice 30 držav.FOTO: Dare Čekeliš

Letošnji Bazar bo gostil stojnice 30 držav in sicer: Nemčije, Hrvaške, Združenih držav Amerike, Slovenije, Francije, Italije, Grčije, Bosne in Hercegovine, Cipra, Kanade, Švedske, Finske, Egipta, Japonske, Avstralije, Velike Britanije, Madžarske, Turčije, Izraela, Kitajske, Tajske, Nizozemske, Malezije, Indonezije, Jordanije, Rusije, Južna Koreje, Burkine Faso, Srbije, Indije, ter strojnico Evropske Unije. Na Bazarju SILA bo tudi bogat kulturni program, ki ne bo le popestritev za obiskovalce, vendar tudi svojevrstno glasbeno-plesno popotovanje po svetu.

Za pomoči potrebne

Na Bazarju bo poleg različnih zanimivih spominčkov, moč kupiti tudi mednarodno dvojezično kuharico Okusi sveta, bogato s recepti iz vsega sveta, ki jo je s skupnimi moči članic izdalo društvo SILA. Eden poglavitnih namenov Sile je dobrodelno delovanje, saj gre ves izkupiček prireditev v dobrodelne namene. Ciljne skupine za prejem pomoči so mladostniki, zlorabljeni otroci, ljudje s posebnimi potrebami, brezdomci.

Ves izkupiček gre v dobrodelne namene.
Ves izkupiček gre v dobrodelne namene.FOTO: Dare Čekeliš

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493