Zadovoljna.si
Oscar Pistorius in Reeva Steenkamp - 2

Novice

Primer Pistorius: Reevo naj bi ubil med tuširanjem

Z.C.
15. 02. 2013 09.33
54

Nesrečna zgodba Oscarja Pistoriusa, zmagovalca paraolimpijskih iger in udeleženca lanskih olimpijskih iger v Londonu, ki je osumljen, da je na svojem posestvu v Pretorii ubil svoje dekle, dobiva nove razsežnosti. Slavni športnik trdi, da je Reevo Steenkamp, ki naj bi ga v zgodnjih jutranjih urah želela presenetiti za valentinovo, ustrelil, ker je mislil, da je nekdo vdrl v njegovo domovanje. A so ga trditve sosedov spravile v precejšnje težave, saj trdijo, da so pred streljanjem iz njegove hiše slišali kreganje in vpitje. Pistorius je tudi uradno osumljen umora, saj o zgodbi, da je šlo za nesrečo, dvomi tako policija kot tudi sodišče.

Veljala sta za srečen par, a na dan prihajajo nove podrobnosti o njunem razmerju.
Veljala sta za srečen par, a na dan prihajajo nove podrobnosti o njunem razmerju.FOTO: Twitter
Oscar Pistorius, ki je noč preživel v priporu, je danes stopil pred sodnika. Po zaslišanju so ga tudi uradno obtožili za umor zaročenke. Takoj po odločitvi sodišča naj bi atlet planil v jok, njegov odvetnik Kenny Oldwage pa naj bi že vložil zahtevo za njegov izpust proti plačilu varščine. Kot poroča dnevnik Bleed, ki je prvi objavil tragično novico, naj bi Pistorius Reevo ubil v kopalnici, ko je bila pod tušem. Navaja tudi, da so sosedi poklicali policijo že dve uri pred streljanjem, saj je iz Pistoriusove vile bilo slišati, kako se športnik in Reeva glasno prepirata in vpijeta. Ponovno so policijo poklicali po samem streljanju, med katerim je dekle obležačo mrtvo.

Vzrok nezvestoba?

Medtem prihajajo na dan podrobnosti o razmerju med slavnim športnikom in lepo manekenko. Menda naj bi bil Oscar zelo ljubosumen, pred kratkim pa naj bi izvedel, da ga je Reeva prevarala z drugim, tako vsaj poroča INews, ki še trdi, da je zaradi tega Oscar večkrat grozil domnevnemu ljubčku svoje zaročenke. Šlo naj bi za TV-voditelja Marca Batchelorja, ki je Pistoriusa celo prijavil, saj so bile grožnje vse hujše in vse pogostejše. Drugi viri sicer trdijo, da je nezvesto bilo njegovo prejšnje dekle. Atleta so zaradi nasilja aretirali že leta 2009, ko naj bi neki ženski, ki je bila na zabavi v njegovi hiši, preprečil ponoven vstop tako, da ji je z vrati priprl nogo in jo poškodoval. Sledila je prijava, policija ga je zaradi nasilnega vedenja odpeljala, Pistorius pa je noč moral preživeti za zapahi.

Pistorius takoj po aretaciji.
Pistorius takoj po aretaciji.FOTO:

KOMENTARJI (54)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493