Zadovoljna.si
Elton John v Stožicah - 16

Novice

Elton John želi, da ga upodobi Justin Timberlake

STA
04. 01. 2012 15.30
0

Britanski glasbenik Elton John je v pogovoru za časnik Los Angeles Times izrazil željo, da bi ga v biografskem filmu upodobil pevec in igralec Justin Timberlake. Kdaj bodo začeli snemati, kdo bo režiral in zaigral v glavni vlogi, bo po njegovih besedah znano kmalu, scenarij pa je že napisal Lee Hall, ki je najbolj znan po filmu Billy Elliot.

Bo Eltona Johna upodobil Justin Timberlake?
Bo Eltona Johna upodobil Justin Timberlake?FOTO: Reuters

Biografski film bo predstavil zgodbo o uspehu Eltona Johna. Kot je dejal pevec, bo ta nekoliko nadrealistična, saj je bilo tako tudi njegovo življenje. Film bo nekakšen "jukebox" muzikal, morda z nekaterimi novimi pesmimi, je povedal Elton John. Uradna avdicija za glavno vlogo se bo začela kmalu in velika želja Eltona Johna je, da bi jo prevzel Justin Timberlake, ki ga je že upodobil v videospotu za pesem "This Train Don't Stop There Anymore". V pogovoru za časnik je spregovoril tudi o sinu Zacharyju, ki ga ima s partnerjem Davidom Furnishem. Sin je za božič praznoval prvi rojstni dan.

"On je sonce v najinem življenju. Imel sem čudovito poklicno in zasebno življenje, vendar je pri 64 letih imeti sina, ki vrača toliko ljubezni in zadovoljstva, enostavno nepopisno," je dejal Elton John, ki bo kmalu začel snemati nov album.
 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375