Zadovoljna.si
Emma je nov obraz francoske kozmetične hiše Lancome.

Novice

Emma je nov obraz priznane pariške hiše

Z.S.
16. 02. 2011 12.22
1

Emma Watson, ki je svetovno slavo dosegla z vlogo Hermione Granger, junakinje iz filmske uspešnice Harry Potter, je postala nov prepoznavni obraz kozmetične hiše Lancome. Igralka je bila nad novo službo navdušena in komaj čaka, da začne z opravljanjem prvih obveznosti.

Emma je nov obraz francoske kozmetične hiše Lancome.
Emma je nov obraz francoske kozmetične hiše Lancome.FOTO: Reuters

20-letna zvezdnica bo za francosko kozmetično hišo posnela televizijski oglas in serijo fotografij, njen obraz pa bodo predvsem največje modne prestolnice sveta videvale tudi na 'jumbo' plakatih. Pri projektu bo sodeloval tudi priznani modni fotograf Mario Testino, ki je med drugim tudi uradni fotograf britanske kraljeve družine, njegovemu fotografskemu objektivu pa se je prav tako nastavilo že mnogo manekenk in filmskih igralk. Mlada Emma je bila nad novo vlogo ambasadorke Lancoma popolnoma navdušena. „Tako vznemirljivo je, komaj čakam, da začnem s snemanji. Čeprav ne uporabljam veliko ličil, sem velika oboževalka Lancomovih izdelkov, predvsem maskar.“

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493