Zadovoljna.si
George Michael

Novice

George Michael najavil nove koncertne datume turneje Symphonica

STA
21. 03. 2012 10.32
0

Britanski glasbenik George Michael je objavil nove koncertne datume v okviru turneje Symphonica, ki jo je bil lani prisiljen prestaviti zaradi bolezni. Turneja se bo začela 4. septembra na Dunaju, kjer se je Michael zdravil zaradi pljučnice.

George Michael
George Michael FOTO: Reuters

Po poročanju britanskega BBC bo George Michael 1000 vstopnic za koncert na Dunaju podaril zdravniškemu osebju, ki je skrbelo zanj med boleznijo. V sklopu turneje bo sledilo več koncertov po Veliki Britaniji, med drugim tudi v znameniti londonski dvorani Royal Albert Hall.

Zvezdnik, ki je prebolel pljučnico, zaradi česar je moral novembra lani odpovedati evropsko koncertno turnejo, se je ob predstavitvi novih koncertnih datumov zahvalil zdravnikom in medicinskemu osebju, ki so mu po njegovih besedah rešili življenje, pa tudi svojim oboževalcem in družini za vso ljubezen in podporo. "Veselim se snidenja z vsemi," je dodal.

Nadomestni koncertni datumi po bolezni

Organizatorji turneje so potrdili, da bodo vstopnice, kupljene za katerega koli od koncertov, ki so bili lani prestavljeni, veljavne za nove koncertne datume. Glasbenik je zbolel novembra lani le nekaj ur pred koncertom v avstrijski prestolnici. Do takrat je v okviru turneje izvedel 46 od prvotno 65 načrtovanih koncertov, januarja pa je sporočil, da bodo novi datumi koncertov določeni naknadno.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375