Zadovoljna.si
Heather naj bi si kmalu popolnoma opomogla od bakterijske infekcije.

Novice

Heather Locklear zbolela za bakterijsko infekcijo

Z.M.
03. 12. 2010 06.00
0

Igralka Heather Locklear se je komaj rešila odvisnosti od tablet,pa je že spet v bolnici. Potem ko je končala s snemanjem televizijskega filma 'He loves me' v Kanadi,so jo v Kaliforniji hospitalizirali zaradi bakterijske infekcije.

Heather naj bi si kmalu popolnoma opomogla od bakterijske infekcije.
Heather naj bi si kmalu popolnoma opomogla od bakterijske infekcije. FOTO: Reuters

 

Igralkin predstavnik za tisk pravi, da Heather ni v nevarnosti ter da bo popolnoma okrevala. "Trenutno se ne počuti najbolje, a si bo opomogla. V prihodnjih dnevih naj bi jo spustili domov,kjer bo zdravljenje nadaljevala z antibiotiki," je še dodal.

Heather se je sicer komaj vrnila s snemanja filma v Kanadi in zaradi slabosti obiskala bolnišnico, kjer so jo zadržali zaradi bakterijske infekcije.

Uspešno zdravljenje odvisnosti od tablet

49-letna zvezdnica je sicer julija prestala eno mesečni program odvajanja od tablet,ki je bil njena kazen potem ko so jo aprila aretirali zaradi udeleženosti v prometni nesreči pod vplivom prepovedanih substanc. Igralka je sicer takrat trdila, da se je rehabilitacije lotila na svojo lastno pobudo ter, da je nihče v to ni prisilil.
 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 395