Zadovoljna.si
Prvo terapijo je najlepša Hrvatica opravila kar pred kamero.

Novice

Najlepši Hrvatici so očistili črevesje pred kamero

Z.B.
12. 03. 2011 08.10
15

Med številnimi metodami za hujšanje se vse več Hrvatic odloča za kolonhidroterapijo, poročajo tamkajšnji mediji in dodajajo, da je ta metoda priljubljena tudi med zvezdnicami. Trenutno najlepša Hrvatica Katarina Banić pa je čiščenje črevesa opravila kar pred kamerami Nove tv.

Prvo terapijo je najlepša Hrvatica opravila kar pred kamero.
Prvo terapijo je najlepša Hrvatica opravila kar pred kamero.FOTO: Nova TV

"Samo še trebušček odstranim, pa ne bodo več imeli o čem govoriti," je aktualna miss Hrvaške Katarina Banić povedala pred kamerami InMagazina Nove tv in tako pojasnila, zakaj se je odločila za kolonhidroterapijo. Znano je, da nezdrav način prehranjevanja in stres s časom zelo upočasnita delovanje debelega črevesa, na njegovih stenah pa se začnejo nabirati obloge neprebavljene hrane. Rezultat so škodljivi toksini, bakterije, virusi, glivice … Verjeli ali ne, v črevesju povprečnega organizma se lahko nabere celo od tri do osem kilogramov teh snovi. Zato ni nenavadno, da se vse več ljudi odloči za kolonhidroterapijo, s katero očistijo svoje črevesje in v enem tretmaju lahko izločijo od tri do pet kilogramov fekalij. "Počutim se kot prerojena in 10 kilogramov lažja," je po tretmaju povedala hrvaška lepotica, vendar bo za prave rezultate morala na terapijo še devetkrat.

 

KOMENTARJI (15)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493