Zadovoljna.si
Rajko Hrvatič

Novice

Hrvatič se je na poroki slekel

Z.M.
28. 09. 2011 11.35
39

Prejšnji konec tedna sta si usodni da dahnila poslovnež Rajko Hrvatič in njegova 30 let mlajša noseča partnerica Daša Podržaj. Na gradu na Mokricah je bilo očitno precej veselo, sodeč po fotografijah, ki so se pojavile na Facebooku. Na njih je opaziti napol golega ženina, ki skupaj z drugimi svati, med katerimi sta bila tudi maneken Jurij Bradač in varnostnik Danijel Praštalo, pleše striptiz in na koncu pristane le v rdečih boksaricah in beli srajci!

Rajko se je na slavju slekel do rdečih boskaric.
Rajko se je na slavju slekel do rdečih boskaric.FOTO: Facebook

53-letni poslovnež Rajko Hrvatič je prejšnji konec tedna po dveh letih pred oltar popeljal svoje več kot 30 let mlajše dekle Dašo Podržaj. Manekenka, ki je blestela v beli obleki s črno čipko, je spretno skrivala nosečniški trebušček, v katerem raste deček, ki bo na svet prijokal enkrat marca, ženina pa je pričakala kar na helioportu, saj je Rajko na poroko v stilu akcijskega filma prispel s helikopterjem. Poslovnež, ki je dolga leta veljal za neulovljivega samca, se ni oziral na stroške poroke, veliko poročno slavje v stilu razkošnih hollywoodskih porok pa je trajalo še pozno v noč.

Striptiz do rdečih boksaric

Če se je nevesta zaradi bitjeca, ki raste pod njenim srcem, na poročni zabavi držala nazaj, pa si je Rajko dal duška s svojimi prijatelji. Obkrožen z manekenom Jurijem Bradačem in zloglasnim varnostnikom Danijelom Praštalom, je uprizoril pravi mali striptiz in zbranim gostom postregel s svojimi rdečimi boksaricami. Zakonski stan mu očitno dobro dene, počasi pa se z Dašo pripravljata tudi na starševsko vlogo, prihodnje leto se bo njuna družinica namreč povečala za sina.

Svoji nevesti je priredil sanjsko poroko.
Svoji nevesti je priredil sanjsko poroko. FOTO: Marko Vitas

KOMENTARJI (39)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493