Zadovoljna.si
Erotična zgodba

Novice

Izdelali majčko, ki pošilja objeme

Z.S.
15. 05. 2012 10.11
0

Redkokdo obožuje samoto, zato je oblikovalka Francesca Rosella oblikovala posebno majčko, ki pomaga premagovati samotne dni z objemi. Če želite svojemu partnerju, prijatelju ali vam ljubi osebi polepšati dan z objemom, bo pametna majica zabeležila vašo telesno temperaturo, utrip srca in moč dotika ter podatke prenesla na mobilni telefon.

Erotična zgodba
Erotična zgodba FOTO:

Tako imenovana 'hug shirt' je plod znane oblikovalke Francesce Rosella, ki je v preteklosti delala kot ena izmed modnih oblikovalcev modne hiše Valentino. Majice različnih krojev tako vsebujejo poseben senzor, ki omogoča virtualni pretok objemov. Vaš objem bo vključno s telesno temperaturo, utripom srca in z močjo dotika poslan na mobilni telefon tistega, ki mu je objem namenjen, seveda, če ima tudi on oblečeno enako majico. Podatki so sprva poslani na njegov mobilni telefon, kjer lahko preveri vse podrobnosti objema, njegova majica pa se tako ogreje na 'poslano' temperaturo. Objem spremljajo še nežne vibracije, ki ponazarjajo dotik.

Spremljajte nas na Facebooku

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493