Zadovoljna.si
Jennifer in Marc si želita še enega otroka.

Novice

J.Lo si želi še enega otroka

Z.M.
28. 01. 2011 12.00
0

Jennifer Lopez, pevka in po novem tudi članica žirije Ameriškega Idola, je izrazila željo, da bi povečala svojo družino. V vlogi mame dvojčkoma Maxu in Emmi neizmerno uživa, zato si želi še kakšnega otroka.

Jennifer in Marc si želita še enega otroka.
Jennifer in Marc si želita še enega otroka. FOTO: Reuters

Jennifer je potrdila govorice, da si z možem Marcom Anthonyjem želita še enega otroka. "Medtem ko čakava, da nama uspe, uživava v poizkušanju,“ je v smehu novinarju revije InTouch Weekly priznala pevka in dodala, da je rojstvo dvojčkov še utrdilo njuno razmerje in da sta zdaj še bolj odločena, da bosta naredila vse, da bo njun zakon ostal trden.

Imela bi tisoč otrok
"Zaradi otrok zdaj vidiva precej večjo sliko. Še vedno se včasih spreva, a na koncu dneva se zavedava, da imava dva neverjetna otroka, ki naju potrebujeta. Obljubila sva si, da nikoli ne bova odšla spat jezna,“ je svoj odnos z Marcom razložila Jennifer. Pevka je večkrat izjavila tudi, da bi, če bi lahko, imela tisoč otrok. "Ko sem rodila, sem se zavedela, da bi to lahko počela kar naprej. Imela otroke. Ker obožujem ta občutek. Zato je vredno živeti,“ je še dodala.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493