Zadovoljna.si
Michaela tudi po smrti ne pustijo počivati v miru.

Novice

Jacksonova obdukcija na televiziji

Z.M.
03. 01. 2011 12.00
0

Odvetnika, ki skrbita za premoženje lani preminulega Michaela Jacksona sta pripravljena tožiti poučno televizijsko mrežo, ki želi predvajati dokumentarni film o obdukciji kralja popa. Na njuni strani so tudi množični Jacksonovi oboževalci.

Michaela tudi po smrti ne pustijo počivati v miru.
Michaela tudi po smrti ne pustijo počivati v miru. FOTO: Reuters

"Odločitev, da nekaj takega vključijo v spored, je neokusna in povsem nespoštljiva do vseh Michaelovih sorodnikov," sta Discovery Chanellu sporočila John Branca in John McClain, odvetnika, ki upravljata s premoženjem pokojnega zvezdnika. Napovedala sta, da bosta storila vse, da preprečita predvajanje spornega dokumentarca.

S peticijo proti predvajanju

Podobnega mnenja so tudi Michaelovi oboževalci, ki menijo, da je dokumentarni film napad na dostojanstvo njihovega idola.

Zato so začeli tudi s peticijo, za katero upajo, da bo ustavila brezsrčne programske urednike omenjene televizijske postaje, ki si zaradi dokumentarca o obdukciji legendarnega pevca obeta astronomsko gledanost.

Če jim ne bo uspelo, bo omenjeni film na Otoku predvajan že 13. januarja.

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471