Zadovoljna.si
Pippa Middleton

Novice

Je Pippa odšla na liposukcijo?

Z.M.
01. 08. 2011 18.00
7

Pippa Middleton navadno osvaja s svojo brezhibno pojavo, zadnje dni pa po spletu krožijo fotografije njenih stegen, prekritih s temnimi lisami. Nekateri ugibajo, ali gre le za modrice, mnogi pa namigujejo, da so temni madeži posledica lasersko opravljene liposukcije.

Pippa Middleton
Pippa Middleton FOTO: Reuters

27-letna Pippa po vsem svetu velja za eno najlepših Angležinj, ki ji zavida večina žensk, moški pa odkrito sanjajo o njej ter občudujejo njene atribute. Vedno brezhibno urejena, naličena in oblečena paradira po javnih dogodkih, v intervjujih pa večkrat rada poudari, da lepo postavo vzdržuje s tekom in zdravo prehrano. Fotografije, ki so v zadnjih dneh zaokrožile po spletu, pa so sprožile dvome, ali je njen brezhiben izgled res povsem naravnega izvora. Temni madeži, ki prekrivajo zadnji del njenih stegen, namreč močno spominjajo na posledico lasersko opravljene liposukcije!

Madeži posledica liposukcije?

Pri določenih pacientkah preteče vsaj leto dni, preden madeži od lepotnega posega izginejo. Nekatere jih poizkušajo posvetliti z različnimi kremami za beljenje kože, druge pa posežejo po laserskem svetljenju kože, za vse pa velja, da jih madeži spremljajo vsaj nekaj mesecev po posegu. Pippa se niti ne trudi, da bi jih skrivala, saj so jo fotografi kar nekajkrat ujeli v povsem kratkih hlačkah, ki več odkrivajo kot skrivajo. Priljubljena sestra vojvodinje Catherine govoric o domnevni liposukciji še ni komentirala in še vedno uživa v vlogi lastnice enega najbolj občudovanih naravno oblikovanih teles v Veliki Britaniji.

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493