Zadovoljna.si
Beyonce (Glastonbury 2011)

Novice

Je to res lažen trebušček?

Z.S.
14. 10. 2011 12.47
16

30-letna pevka Beyonce je odgovorila na provokacije, da nosi umeten nosečniški trebušček. V kratki in tesno oprijeti modro-črni oblekici se je namreč pojavila na ulici v New Yorku in s tem pomirila zlobne jezike, ki so ji pripisali lažno nosečnost. Kljub blaženemu stanju pa si je zvezdnica nadela zapeljivo kratko oblekico in vrtoglavo visoke pete.

Noseča Beyonce - 4
Noseča Beyonce - 4 FOTO: Reuters
Nenavadno?

Spomnimo – v preteklih dneh so javnost obkrožili nadzorni videoposnetki intervjuja, ki se ga je zvezdnica udeležila v oddaji 'Saturday Night'. Ko se je Beyonce usedla na stol, se je njen trebušček nenavadno deformiral in tuji mediji so se začeli spraševati, ali pevka njegovo velikost poudarja s posebno blazino, da bi s tem dobila večjo naklonjenost. Prvi dvomi so se pojavili, ko se je po podelitvi MTV nagrad, kjer je presenetila z novico, da bo februarja prihodnje leto postala mama, odpravila na dopust v Dalmacijo, kjer je trebušček pokazala v kopalkah. Pozorni opazovalci namreč trdijo, da je bil njen trebušček dober teden po prireditvi mnogo manjši kot pa ob nastopu na odru.

Velikost njenega trebuščka naj bi se po mnenju tujih medijev zelo nenavadno spreminjala.
Velikost njenega trebuščka naj bi se po mnenju tujih medijev zelo nenavadno spreminjala.FOTO: Reuters
Večji trebušček, večja pozornost?

Kot trdi ameriški portal MediaTakeOut.com, je pevka na podelitvi nagrad MTV uporabila poseben trik. Pod obleko naj bi si pritrdila blazino, ki je dodobra napolnila obleko, kar naj bi na gledalce naredilo močnejši vtis, ko je sporočila, da je noseča, kot pa če bi nosečnost oznanila brez prikupnega nosečniškega trebuščka. Pevka naj bi bila po mnenju omenjenega portala noseča šele osem tednov, in ne tri mesece, kot trdi. "Želela je, da bi bilo sporočilo, da pričakuje otroka, učinkovito, zato je poskrbela, da bo trebušček videti večji, kot je v resnici," je razkril vir, ki želi ostati anonimen.

KOMENTARJI (16)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493