Zadovoljna.si
Jessica Alba v debeli izdaji.

Novice

Kako je Jessica Alba shujšala 22 kg

Z.B.
16. 03. 2011 16.55
15

Običajno občudujemo njihov čudoviti videz in popolno postavo. Tokrat pa so Jessica Biel, Jessica Alba, Scarlett Johansson in January Jones naredile vse mogoče in nemogoče, da bi bile videti čim bolj debele in grde. Vas zanima, zakaj?

Jessica Alba v debeli izdaji.
Jessica Alba v debeli izdaji.FOTO: YouTube

Še verjamete v čudežne diete?
Še verjamete v čudežne diete? FOTO: YouTube

Jessica Biel, Jessica Alba, Scarlett Johansson in še nekatere druge hollywoodske zvezdnice, ki slovijo po svoji vitki liniji in lepoti, so se za en dan prelevile v precej zavaljene gospodične, ki so s pomočjo čudežnega preparata v kratkem času uspele shujšati več deset kilogramov. Seveda gre za parodijo, s katero želijo osmešiti čudežne diete in preparate, ki jih mediji množično reklamirajo. Transformacijo igralk, ki so med drugim pokazale tudi svoj velik smisel za humor, so naredili v popularni ameriški televizijski oddaji Jimmy Kimmel Live.

Čudežna dieta z neverjetnimi rezultati

Umetno 'porejene' zvezdnice so v prispevku trdile, da so se odvečnih kilogramov znebile s pomočjo neverjetne Jimmy K diete, ki je rešila vse njihove težave s težo. "Pozdravljeni, sem Jessica Biel, sem svetovno znana in zahvaljujoč Jimmy K dieti, nisem debela kot kit,“ je kameri zaupala igralka. Njena kolegica Scarlett Johansson je v ironičnem tonu nadaljevala z izjavo, da je, preden je odkrila dieto Jimmy K, najemala nindžo, ki ji je iz rok zbila hrano vsakič, ko je želela jesti.

Debele zvezde - 7
Debele zvezde - 7FOTO: YouTube

Jimmy poje 80 odstotkov njihovih obrokov

Kaj natanko pa je bilo tisto, kar je rešilo njihov videz in jih približalo popolnosti? "Dieta Jimmy K deluje tako, da sam osebno pojem 80 odstotkov vsakega obroka svojih klientk. Ogljikovi hidrati, proteini in maščobe se tako razgradijo v mojem želodcu in ne obremenjujejo klientk. Rezultat je 80-odstotno razmaščevanje telesa,“ je svojo skrivnost izdal voditelj Jimmy. Komični prispevek je poln sarkazma, ironije in hollywoodskih lepotic, ki so svoj obraz in ime zastavile predvsem zato, da bi se skupaj z voditeljem posmehovale hollywoodski obsedenosti z vitkostjo in popolnostjo.

Jimmy namesto zvezdnic zaužije nepotrebne kalorije.
Jimmy namesto zvezdnic zaužije nepotrebne kalorije.FOTO: YouTube

KOMENTARJI (15)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493