Zadovoljna.si
Katarina Čas v seriji

Novice

Katarina Čas z erotično sceno osupnila gledalce

Z. B.
30. 03. 2011 19.23
27

Gledalce hrvaške Nova TV je močno presenetila erotična scena v nadaljevaki 'Pod srečno zvezdo', v kateri se slovenska igralka Katarina Čas strastno predaja soigralcu Petru Ćiritoviću. Hrvate je zmotilo predvsem to, da je nadaljevanka na sporedu v popoldanskem času, ko televizijo gleda tudi veliko otrok.

Katarina Čas se je med snemanjem prizora zabavala.
Katarina Čas se je med snemanjem prizora zabavala.FOTO: YouTube
Katarina Čas v seriji
Katarina Čas v seriji FOTO: YouTube
Serija 'Pod srečno zvezdo', ki so jo nedavno začeli predvajati na hrvaški Nova TV, je gledalce presenetila z vročo sceno seksa. Limonado predvajajo namreč v popoldanskem času. V vlogi strastnih ljubimcev sta se znašla Katarina Čas, ki igra zapeljivo Emo, in Petar Ćiritović, ki v seriji igra enega od dveh Eminih ljubimcev, politika Slavna.

Katarina je povedala, da sprva ni bila zadovoljna s predvideno sceno v postelji, saj se ji je zdela za vsebino nepotrebna. Potem pa je popustila scenaristom, poleg tega sta se s soigralcem med snemanjem zelo zabavala.

Eminega drugega ljubimca, podjetnika Martina, ki je zaradi nje zapustil ženo, je uprizoril Ranko Zidarić. V nadaljevanju serije pa bodo gledalci spoznali, katerega bo izbrala 'požiralka' moških Ema. Od Martina je namreč dobila stanovanje, Slaven pa ji je priskrbel službo.

V nadaljevanki igra zapeljivko Emo.
V nadaljevanki igra zapeljivko Emo.FOTO: YouTube

KOMENTARJI (27)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493