Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Novice

Britney Spears o glasbi, seksu in novih tatujih

Z.M.
10. 03. 2011 14.43
0

Ponosna lastnica dveh tatujev Britney Spears se pospešeno pripravlja na izdajo svojega novega albuma Femme Fatale. Za ameriško revijo je pokazala svoja najnovejša okraska, vtisnjena na notranje strani njenih stegen, v intervjuju pa je spregovorila o glasbi, seksu in svojih kolegicah.

Britney bo konec marca glasbeno sceno 'napadla' z novim albumom, v slikanju za revijo Out pa je oboževalcem prvič pokazala tatuja, ki krasita njeni stegni. Pomena križa in zvezde, ni želela izdati, zato pa so fotografije pokazale, da je mamica dveh fantkov zopet v izvrstni formi, kot smo je bili vajeni. Njena fotografija bo krasila naslovnico revije, pevka pa bo prva, ki jo bodo predstavili v novi rubriki Ladies We Love – Dame, ki jih imamo radi. "Rubrika je posvečena ženskam, ki nas navdihujejo, izobražujejo, šokirajo in vznemirjajo. Zaradi vsega naštetega, bi kot prvo, težko izbrali bolj primerno žensko, kot je Britney. Gay ikono, pop divo in resnično borko,“ so povedali v uredništvu.

Zgrožena ob prvem stiku s seksom

V intervjuju se je Britney razgovorila o svoji glasbi, svojih glasbenih kolegicah in tudi seksu. "S spolnostjo sem prvič prišla v stik pri 12-ih, ko mi je mama razložila, kako te stvari potekajo. Bila sem zgrožena in prav nič me ni mikalo, da bi poizkusila,“ je priznala pevka, ki si nebesa predstavlja kot sproščen izlet s svojima sinovoma, pekel pa kot dieto. Svoj novi album je opisala kot najboljšega doslej in dodala, da je sicer ponosna na čisto vsako pesem, ki jo je kdajkoli izdala. "Vse moje pesmi so j*** neverjetne,“ je samozavestna povedala pevka, ki je v dobrih desetih letih prodala več kot 100 milijonov albumov.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493