Zadovoljna.si
Kesha

Novice

Zvezdnico ujeli v babičinih kopalkah

Z.S.
16. 03. 2011 09.00
7

Ameriško pevko Kesho, ki je pred dvema letoma zaslovela s hitom Tik Tok so paparaci ujeli med sproščanjem v Avstraliji. Pevka je presenetila z nekoliko obilnejšo postavo in zanimivimi kopalkami, ki so njene maščobne oblogice še poudarile. Nekateri tuji viri so jih poimenovali kar babičine kopalke.

24-letna zvezdnica, ki s svojimi izjavami, stilom in vedenjem nadvse rada šokira, se trenutno mudi v Avstraliji. Včeraj je nastopala na festivalu Future Music, ki se je odvijal v Sydneyju, njena naslednja koncertna točka pa naj bi bila Japonska. Med natrpanim urnikom so Kesho paparaci ujeli med sproščanjem na plaži v družbi svojih prijateljev.  Zvezdnica je bila skoraj neprepoznavna, saj so njen trebušček in zadnjico krasile nove maščobne obloge. Kesha, ki se na mnenje javnosti ne ozira, zelo rada namreč poseže po ocvrtem krompirčku in mastnem hamburgerju, vse skupaj pa običajno 'poplakne' s svojo najljubšo pijačo – viskijem ali pivom. Pred kratkim je svojim oboževalcem sporočila naslednje: "Če se nag zbudiš v kadi in imaš izbiro med tem, da si umiješ zobe z viskijem ali pa se poljubljaš s fantom, ki ima jutranji zadah, bi priporočila prvo.“  Še en dokaz, da se Kesha preprosto ne obremenjuje z ničimer!

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493