Zadovoljna.si
Royal Pains - 5

Novice

Kdo je dr. De Luxe?

Z.C.
14. 10. 2011 12.00
0

Mlad in uspešen zdravnik Hank Lawson je včasih delal na urgentnem bloku bolnišnice, potem pa je zaradi ene same zdravniške odločitve izgubil vse. Iz obupa in finančne krize ga je rešil brat, ki ga je povabil v bogato sosesko Hamptons. Tu je Hank našel priložnost za nadaljevanje svoje zdravniške kariere. Kar naenkrat je postal iskan zdravnik, ki ga pacienti kličejo kar na dom. Njegovo življenje lahko od danes spremljamo v ameriški nanizanki na Pop Brio.

Prigode iz življenja uspešnega zdravnika Hanka Lawsona lahko gledate vsak četrtek zvečer na Pop Brio.
Prigode iz življenja uspešnega zdravnika Hanka Lawsona lahko gledate vsak četrtek zvečer na Pop Brio.FOTO:

Medtem ko zdravnik Hank Lawson čaka na svojega pogrešanega brata, se Evan znajde v rokah ugrabiteljev. Izkaže se, da so v resnici hoteli ugrabiti Hanka. Njihov tovariš, upornik Marcos, je namreč imel nesrečo in nujno potrebuje zdravnika, po možnosti takšnega, ki ga bo vsaj malce utišal. Hank mu nazadnje le priskoči na pomoč, pri tem pa pride na sled precej vznemirjujočemu zdravstvenemu odkritju. Medtem ko mora prenašati zoprno dr. Peckovo, se Divya zateče k Jill, s katero se hitro spoprijateljita. Prvo epizodo druge sezone ameriške nanizanke DR. DE LUXE si lahko ogledate nocoj ob 21.10 na Pop Brio.

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493