Zadovoljna.si
Karl Lagerfeld za H&M

Novice

Lagerfeld pripravlja novo nizkocenovno kolekcijo

S.O.
24. 11. 2010 13.16
0

Nemški modni oblikovalec, umetnik in fotograf, ki živi in ustvarja v Parizu spet pripravalja nizko cenovno kolekcijo oblačil, ki jo bo predstavil septembra prihodnje leto. Oblačila bodo na voljo v izbranih trgovinah ameriške trgovske verige.

Nemec, ki živi in ustvarja v Franciji se je ponovno odločil za dostopno modo.
Nemec, ki živi in ustvarja v Franciji se je ponovno odločil za dostopno modo.FOTO: Reuters
77-letni Karl Lagerfeld bo po zadnjih informacijah znova ponudil nizkocenovno modo, obarvano s prestižem. Oblačila namenjena širši množici ljudi bodo v 250 trgovin ameriške trgovske verige Macy's prispela prihodnje leto septembra. Kolekcija bo dopolnilo k ostalim oblikovalcem, ki so se odločili za množično prodajo izdelkov s svojim podpisom. Med njimi najdemo modno hišo Versace, Kinder Aggugini, Costume National, Calvina Kleina, Vivienne Westwood in Paula Smitha. „Karl Lagerfeld ima edinstveno mesto v svetu mode, je ikona, ki je skrajno modernistična,“ je povedal predsednik veleblagovnice Macy's, Terry J. Lundgren in dodal, da gre za izjemno čast. „Skozi desetletja sta njegov slog in vizija zaznamovala zgodovino oblikovanja in štejemo si v čast, da bomo delček lahko ponudili tudi našim strankam.“ Kolekcija bo vsebovala ženska in moška oblačila, poleg izbranih trgovin pa jo bo moč kupiti tudi preko spleta.
Med modno revijo za Chanel.
Med modno revijo za Chanel.FOTO: Reuters

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493