Zadovoljna.si
Lindsay Lohan bo Elizabeth Taylor

Novice

Lindsay Lohan bo Elizabeth Taylor

STA
25. 04. 2012 15.27
1

Ameriška igralka Lindsay Lohan, znana po svojem problematičnem vedenju, bo zaigrala v vlogi lani preminule filmske dive Elizabeth Taylor, poroča ameriški tabloid Us Weekly. Film z naslovom "Liz & Dick" naj bi tematiziral odnos arhetipske hollywoodske lepotice vijoličnih oči s soprogom, igralcem Richardom Burtonom.

Lindsay Lohan bo Elizabeth Taylor
Lindsay Lohan bo Elizabeth TaylorFOTO:

"Vseskozi sem občudovala in spoštovala Elizabeth Taylor," je za ameriški tabloid povedala Lindsay Lohan. "Ni bila le izjemna igralka, temveč tudi čudovita ženska. Ponosna sem, da so mi zaupali to vlogo," je še povedala. S snemanjem filma v produkciji ameriške družbe Lifetime bodo začeli junija. Predstavnik družbe Rob Sharnow je Lohanovo razglasil za "eno redkih igralk, ki ima talent in lepoto, s katero bo lahko ujela nemirnega duha provokativne Taylorjeve". Namigovanja, da bo legendarno igralko upodobila prav Lohanova, so se v javnosti pojavljala že nekaj mesecev. Eden od pogojev za pridobitev vloge je bil, da Lohanova ne sme več prekršiti zakona. S tovrstnimi težavami se igralka sooča od leta 2007, ko je zaradi dveh voženj pod vplivom alkohola pristala v zaporu, kasneje pa na kliniki za zdravljenje odvisnosti Betty Ford.


 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493