Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Novice

Lourdes: Mami, ali res moraš...?

Z. B.
28. 02. 2011 08.04
20

Na zabavi Vanity Fair, ki je sledila podelitvi oskarjev, se je Madonna letos pojavila s svojo najstniško hčerko Lourdes. Mama je vzbujala pozornost s prosojno obleko, ki je razkrila njeno resda še vedno brezhibno zadnjo plat, hčerka pa s preprostostjo, eleganco in zadrego. Jabolko je v tem primeru očitno padlo daleč od drevesa.

Prisotni so opazili, da je bila Lourdes med poziranjem pred paparaci nekoliko v zadregi. Ni sicer jasno, ali gre to pripisati dejstvu, da 14 letni deklič še ni vajen številnih bliskavic fotoaparatov, ali pa je bila zadrega posledica dejstva, da se je njena 52 letna mama na zabavi Vanity Fair, ki je sledila podelitvi oskarjev, pojavila v nekoliko neprimerni obleki za to priložnost. Sploh, ker so številne zvezdniške kolegice kraljice popa blestele v elegantnih toaletah. Med prisotnimi naj bi nekateri celo ujeli, kako je dekle vsakokrat, ko se je Madonna postavila pred fotoaparat in radodarno pokazala zadnjico, mami zašepetalo: "Mami, ali res moraš?"

KOMENTARJI (20)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493