Zadovoljna.si
Prihaja nova kolekcija z Madonninim podpisom.

Novice

Madonna bo predstavila novo blagovno znamko

STA/ Z.C.
09. 11. 2011 14.27
0

Madonna je napovedala, da bo prihodnje leto predstavila novo blagovno znamko "Truth or Dare by Madonna". Prva kolekcija bo vključevala čevlje, torbice, modne dodatke in dišave. Nastala bo pod okriljem MG Icon, skupnega projekta Iconix Brand Group, Madonne in Guyja Osearyja. Pop ikona je lani predstavila linijo oblačil za mlade in jo poimenovala "Material Girl". Navdihnila jo je prav njena hčerka Lourdes.

Prihaja nova kolekcija z Madonninim podpisom.
Prihaja nova kolekcija z Madonninim podpisom.FOTO: Reuters

"V zadnjih letih sem večkrat razmišljala, da bi ustvarila novo blagovno znamko. Sedaj je nastopil čas, da projekt zaživi," je izjavila Madonna. Pri Iconix Brand Group so dejali, da nova kolekcija predstavlja Madonnino dihotomijo, saj je hkrati mogočna ikona ter čutna in ženstvena lepotica. Nova blagovna znamka je dobila ime po ameriški različici naslova dokumentarca, posnetega na pevkini turneji "Blonde Ambition" leta 1990. Zunaj ZDA je bil dokumentarec naslovljen "In Bed with Madonna" (V postelji z Madonno). Znamka je namenjena ženskam, starim od 27 do 50 let, ki prisegajo na brezčasni slog in so rade privlačne. Madonna je lani v pod okriljem MG Icon že predstavila linijo oblačil za mlade, poimenovano "Material Girl", ki jo je navdihnila pevkina najstniška hči Lourdes.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413