Zadovoljna.si
Leonardo jo je v napadu precej skupil. Potrebnih je bilo 17 šivov, da mu je zdravnik zakrpal obraz.

Novice

Manekenka za napad na DiCapria obsojena na dve leti zapora

Z.M.
08. 12. 2010 10.00
3

Nekdanja manekenka, ki je pred petimi leti na obrazu igralca Leonarda Di Capria razbila kozarec za šampanjec, je bila obsojena na dve leti zaporne kazni.

Leonardo jo je v napadu precej skupil. Potrebnih je bilo 17 šivov, da mu je zdravnik zakrpal obraz.
Leonardo jo je v napadu precej skupil. Potrebnih je bilo 17 šivov, da mu je zdravnik zakrpal obraz.FOTO:
DiCaprio je po petih letih dočakal zadoščenje.
DiCaprio je po petih letih dočakal zadoščenje. FOTO: Reuters

 

Aretha Wilson se je z Leonardom srečala pred petimi leti na domači zabavi, ki jo je priredil nekdanji fant Paris Hilton Rick Solomon. Zapletla se je z igralčevim prijateljem in ga začela nadirati. Leo jo je poskušal pomiriti, ona pa se je le še bolj razburila. Očitno ni bila očarana nad zvezdnikom, saj ga je med pogovorom s kozarcem za šampanjec udarila po obrazu in ga ranila. Igralec je pomoč poiskal pri zdravniku, ki je rano takoj zašil, Aretha pa je pobegnila v rodno Kanado.

Obsodba sledila pet let po napadu

Pet let pozneje se je odločila, da se vrne v ZDA in se sooči s posledicami svojega dejanja. Med sojenjem je prišlo na dan, da ima gospodična Aretha precej nasilno preteklost, poleg rane, ki jo je zadala Di Capriu, je razbijala tudi steklenice na glavi svojega nekdanjega fanta. Leonardo se obravnave ni udeležil, nekdanja manekenka pa se je že preselila v zapor. Njen odvetnik Freddy Sayegh je prepričan, da bo odslužila le pol leta, nato pa jo bodo izpustili.

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493