Zadovoljna.si
Mariah menda pričakuje dvojčka!

Novice

Mariah pričakuje dvojčka

Z.M.
01. 12. 2010 13.33
0

Mariah Carey že nekaj časa ne skriva, da bo v kratkem postala mama, zato pa je skrivnostna glede govoric, da pričakuje dvojčka. Njen trebuh je zagotovo dovolj velik za dva, o dvojnem sladkem pričakovanju pa se ji je menda zagovorilo na intervjuju, ko je namesto o otroku, govorila o otrocih.

Mariah menda pričakuje dvojčka!
Mariah menda pričakuje dvojčka! FOTO:

Mariah se je za nosečnost odločila precej pozno, pri svojih 40. letih in priznala, da se spopada z enakimi težavami, kot večina nosečnic. "Prsti so mi nekoliko otekli,niti prstana si ne morem več sneti. Zredila sem se in zadnje čase mi prija le določena vrsta hrane," je povedala glasbenica in dodala še, da je hitro utrujena.

 

Praznike bo preživela v snegu
Prihajajoče praznike tokrat z možem Nickom Cannonom, zaradi njenega občutljivega stanja, ne bosta preživela v Aspnu, vseeno pa bosta poiskala sneg kje bližje. "Razmišljala sva o tem, da bo ostala v Los Angelesu, a dejstvo je, da občutek ni isti. Malce mora snežiti," meni Mariah, ki bo mamica postala drugo leto spomladi.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493