Zadovoljna.si
Razgaljene fotografije je Justin objavljal na Facebooku.

Novice

Morilec ustvaril profil na FB in objavljal svoje fotografije

Z.B.
02. 12. 2010 10.00
1

Justin Walker je v zaporu, zaradi umora šerifa v Oklahomi so mu prisodili 30-letno kazen. Da bi mu čas hitreje minil, si je Justin omislil zanimiv hobi. Na Facebooku si je ustvaril svoj profil in komuniciral s svetom. V vodstvu zapora o tem niso vedeli ničesar, dokler prispevka o Justinovem početju niso videli na televiziji.

Vodstvo zapora je bilo presenečeno.
Vodstvo zapora je bilo presenečeno.FOTO: Facebook
Justin Walker, ki v zaporu prestaja 30-letno kazen, je na Facebooku ustvaril profil Jus N Walk. Z mobilnim telefonom se je vsak dan fotografiral, nato pa slike, na katerih radodarno kaže svoje tetovirano telo, marihuano in zaporniške prijatelje, objavljal na Facebooku. Čeprav je imel šele okoli 100 prijateljev, so Justinov profil odkrili tudi novinarji. Vest so objavili na televiziji Fox, zato je za njegov nenavaden hobi izvedelo tudi vodstvo zapora ter domiselnega možakarja premestilo v drug, veliko bolj varovan zapor. Pred tem so mu seveda zaplenili telefon in marihuano. Ni znano, ali so bili med Justinovimi prijatelji na Facebooku tudi drugi zaporniki.
Razgaljene fotografije je Justin objavljal na Facebooku.
Razgaljene fotografije je Justin objavljal na Facebooku.FOTO: Facebook

 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493