Zadovoljna.si
Morski pes je pred nekaj dnevi ubil nemško turistko.

Novice

Mossad nam je podtaknil morske pse

Z.B.
08. 12. 2010 10.00
0

Po vrsti napadov morskih psov na turiste v egiptovskem Šarm el Šejku so prišle na dan teorije zarote, ki naj bi razkrile ozadje dogodkov. Morske pse naj bi v vodo spustila izraelska obveščevalna agencija Mossad.

Morski pes je pred nekaj dnevi ubil nemško turistko.
Morski pes je pred nekaj dnevi ubil nemško turistko.FOTO:

Uradni Egipt trdi, da je za napade na turiste, ki letujejo ob egiptovski obali, odgovoren Mossad. Morske pse naj bi načrtno spustil v Rdeče morje in tako škodil njihovemu turizmu. Izrael je obtožbe že zavrnil. "O tem, da je Mossad vrgel morske pse v vodo, da bi škodil našemu turizmu, ne gre dvomiti. Le vprašanje časa je, da bomo to tudi dokazali," je za BBC izjavil Mohamed Abdul Fadil Sgousha.

Smrtna žrtev

Spomnimo, da je nazadnje morski pes ob obali Šarm el Šejka napadel pred nekaj dnevi, ko je umrla 70-letna nemška turistka, ki se je v zalivu Naama potapljala. Pristojni so po napadu vse plavalce potegnili iz vode. Morski psi so pred tem napadom ranili že štiri ljudi. Egiptovske oblasti so zaradi tega za nekaj dni zaprle vse plaže na območju. Pred nekaj dnevi so sicer sporočile, da so ujele dva morska psa, ki naj bi – oba ali pa vsaj eden od njiju – napadala kopalce. Izkazalo se je, da nobeden od njiju ni bil iskani napadalec.

Turisti bežijo iz Šarm el Šejka.
Turisti bežijo iz Šarm el Šejka.FOTO: Reuters


 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399