Zadovoljna.si
Največ dlak ima na obrazu in hrbtu.

Novice

Supatra je najbolj dlakava deklica na svetu

Z.B.
01. 03. 2011 18.03
9

Supatra Sasuphan se je vpisala v Guinnessovo knjigo rekordov kot najbolj dlakava deklica na svetu. Čeprav so se še do pred kratkim sošolci iz nje norčevali, je 11-letna Supatra izjavila, da je ponosna na svoj naslov, saj je zaradi tega postala znana po vsem svetu.

Največ dlak ima na obrazu in hrbtu.
Največ dlak ima na obrazu in hrbtu.FOTO: YouTube
Supatra Sasuphan je pogosto morala pogoltniti marsikatero pikro na svoj račun, saj ji sošolci zaradi ekstremne dlakavosti s pripombami niso prizanašali. Zdaj pa ji je dlakavost prinesla tudi malce sreče. “Zelo sem srečna. Ljudje se morajo zelo potruditi, da bi prišli v Guinnessovo knjigo rekordov, meni pa je bilo dovolj odgovoriti le na nekaj vprašanj,” je izjavila Supatra, ki je ena od petdeset ljudi na svetu, za katere je znano, da imajo Ambrasov sindrom. Posledica bolezni je ekstremna dlakavost po vsem telesu, ki je ni mogoče odstraniti niti z metodami za trajno odstranjevanje dlak. “Navadila sem se na to, dlake me sploh ne motiji več. Težko mi je edino takrat, ko dlake precej zrastejo, ampak upam, da bodo nekega dne našli zdravilo za mojo bolezen,” je še dejala deklica, ki želi nekega dne postati zdravnica.

 

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493