Zadovoljna.si
Igralka Christina Hendriks slovi po obilnem oprsju.

Novice

Največji modrček na svetu ima košarico N

Z.B.
06. 05. 2011 11.59
0

Zaradi velikega povpraševanja po večjih modrčkih in zaradi številnih pripomb žensk, da ponudba spodnjega perila za lastnice velikega oprsja ni dovolj dobra, je britanska proizvajalka perila Rigby & Peller ponudila modrček s košaricama velikosti N.

Igralka Christina Hendriks slovi po obilnem oprsju.
Igralka Christina Hendriks slovi po obilnem oprsju.FOTO:

Povprečne ženske prsi so se v zadnjih desetletjih povečale za eno konfekcijsko številko, košarica D ali štirica pa je postala povsem običajna velikost za modrček. Zaradi povpraševanja po večjih modrčkih je podjetje Rigby & Peller izdelalo modrček s košarico N, ki je namenjen ženskam z zelo velikim oprsjem. Le nekaj mesecev pred tem je podjetje Bravissimo predstavilo nekoliko manjši modrček s košaricama L. Povpraševanje za modrčki nadpovprečnih velikosti se je precej povečalo, ne le zaradi vse večjih prsi, ki so v mnogih primerih posledica debelosti žensk, ki narašča, temveč tudi zato, ker so predstavnice nežnega spola doslej nosile premajhne nmodrčke. Prsi velikosti N so težke več kot 6 in pol kilogramov ter predstavljajo veliko obremenitev za hrbtenico. Zato so nov modrček razvili s posebno tehnologijo, s pomočjo katere bi podprl in vizualno zmanjšal dojke. Novost ima tudi precej široke naramnice, tako imenovano kost v modrčku, ki je služila kot opora, pa je po novem zamenjal elastični trak.

Christina Hendriks - 4
Christina Hendriks - 4FOTO: www.repubblica.it

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493