Zadovoljna.si
Irina Shayk - 7

Novice

Irina Shayk pričakuje Ronaldovega otroka

Z.B.
28. 02. 2011 15.45
6

Vse kaže, da bo najbolj zvezdniški nogometaš na svetu Cristiano Ronaldo kmalu že drugič postal očka. Njegovo lepo dekle, ruska menekenka Irina Shayk, naj bi bila, kot trdijo portugalski mediji, noseča, par pa naj bi se kmalu tudi poročil.

Irina je noseča, trdijo portugalski mediji.
Irina je noseča, trdijo portugalski mediji.FOTO: Reuters

Cristiano Ronaldo naj bi po poročanju britanskega Daily Maila 25-letno Irino Shayk zasnubil na valentinovo, portugalski mediji pa trdijo, da je Rusinja noseča. Prijatelji slavnega nogometaša so medijem razkrili, da par sicer otroka še ni načrtoval, vendar je Cristiano navdušen nad vlogo očeta in se zelo veseli svojega drugega otroka. Prav tako Irina, ki ji je menda Cristianov prvorojenec tako zelo prirasel k srcu, da bi tudi sama rada postala mamica. "Že nekaj časa sta govorila o poroki. Cristiano je želel organizirati nekaj romantičnega, zato je za valentinovo odpotoval v New York in Irino prosil, naj postane njegova žena," je povedal nogometašev prijatelj. Glede organiziranja poroke bo, kot vse kaže, imela glavno besedo nogometaševa mama, ki želi tradicionalno poroko na portugalskem otoku Madeira.

 

 

 

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493