Zadovoljna.si
Nivea

Novice

/ Oglas

NIVEA poletje

T.M.
24. 06. 2014 15.04
0

Priprave na poletne počitnice bodo letos še bolj vznemirljive in zabavne. Običajno mazanje s kremo za zaščito pred soncem se bo z novimi NIVEA SUN Protect & Refresh izdelki spremenilo v zabavno pršenje.

Nivea
NiveaFOTO:
Nivea
Nivea FOTO:

Ne pozabite na prvo pravilo varne izpostavljenosti soncu - vedno morate biti namazani s kremo za zaščito pred soncem, četudi ste v senci ali pod senčnikom. Do 85 odstotkov intenzivnosti sončne svetlobe se namreč odbija od peska, vode in zgradb. Tudi suha bombažna majica ima ZF zgolj med 8 in 12, odvisno od barve in gostote tkanine, pri čemer svetla oblačila ščitijo manj. Mokre majice imajo samo ZF 2 in omogočajo praktično neoviran prehod UV-svetlobe.

Letošnjo najbolj zabavno in preprosto zaščito pred soncem predstavlja inovativna kombinacija 3. učinkov v enem izdelku: zaščita pred soncem, osvežitev in svilnata koža. Novi izdelki NIVEA Sun Protect & Refresh namreč spremenijo nanašanje v prijetno doživetje, ki poskrbi za zaščito in osvežitev ter občutek svilnate kože. Na voljo so v obliki NIVEA SUN Protect & Refresh prozornega spreja, ki ne pušča nobenih sledov na koži in v obliki NIVEA SUN Protect & Refresh osvežilnega spreja s potisnim plinom, ki vas ob nanosu prijetno ohladi.

Nivea
NiveaFOTO:

NIVEA SUN In-shower osvežujoč lotion po izpostavljenosti soncu predstavlja enostaven in eleganten način za osvežitev in pomiritev kože po izpostavljenosti soncu. Uporabite ga po gelu za tuširanje in ga sperite. Njegova osvežujoča formula z morskimi minerali in kumaro v trenutku navlaži kožo. Po spiranju pa se lahko že kar obrišete in lahko uživate v navlaženi koži in hladnem ter svežem občutku. Za vašo kožo tako poskrbite tudi po sončnem dnevu.

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493