Zadovoljna.si
Verjetnost, da ena družina zadane kar trikrat, je zaradi prevelikega števila dejavnikov težko izračunati, so povedali pri loteriji.

Novice

Norveška družina že tretjič zadela na loteriji

STA
26. 09. 2012 13.20
2

Norveška družina je že tretjič zadela glavni dobitek na državni loteriji, njihov skupni izkupiček pa je tako višji od treh milijonov evrov. Najprej je imel srečo oče, nato hčerka, nazadnje pa še sin.

Verjetnost, da ena družina zadane kar trikrat, je zaradi prevelikega števila dejavnikov težko izračunati, so povedali pri loteriji.
Verjetnost, da ena družina zadane kar trikrat, je zaradi prevelikega števila dejavnikov težko izračunati, so povedali pri loteriji.FOTO: Thinkstock

Prejšnji teden je 19-letni Tord Oksnes na norveški loteriji zadel dobitek v vrednosti 1,6 milijona evrov in se tako pridružil donosni družinski tradiciji. Pred njim sta na isti loteriji zadela že njegov oče in sestra, njihove srečne številke pa so bile vsakič izžrebane ravno v času sestrine nosečnosti ali kmalu po porodu. Sestra je povedala, da je njena nosečnost očitno recept za zmago, njeni ostali trije bratje, ki še niso zadeli na loteriji, pa jo spodbujajo, naj ima še več otrok.

Tord namerava obdržati službo tehnika v energetskem podjetju, tako kot je tudi sestra obdržala svojo službo na bencinski črpalki, čeprav je trenutno na porodniškem dopustu.
 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471