Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Novice

Nova silikonska miss je medicinska sestra

Z. T.
23. 08. 2012 16.14
5

Mnoge ženske, ki se odločijo za spremembo svojega telesa s pomočjo estetske kirurgije, tega javno ne priznajo. So pa tudi ženske, ki se ne sprenevedajo in se celo udeležijo tekmovanja za miss lepotne kirurgije. Poglejte, kdo je letošnja zmagovalka in kaj je na njenem telesu spremenjeno.

V italijanskem obalnem mestu Riccione vsako leto poteka izbor za 'miss lepotne kirurgije'. To je najbrž edini kraj, kjer čisto vse prisotne sproščeno govorijo o posegih, ki so si jih privoščile na svojem telesu. Letošnja zmagovalka je 38-letna Fannj Perini, medicinska sestra iz Bologne, ki se je izbora lahko udeležila, ker si je dala kirurško povečati oprsje.

Popravki na ogled

Izbora za Miss lepotne kirurgije, ki je potekal že četrto leto, se udeležujejo ženske, ki so si pri lepotnem kirurgu popravile ustnice, ličnice, nos ali prsi, predvsem pa gre za ženske, ki premorejo veliko samoironije, pravijo organizatorji. Zato se tudi ne bojijo kritik na račun svoje odločitve, da so šle pod kirurški nož, da bi našle lepoto.

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493