Zadovoljna.si
Ima resne zdravstvene težave?

Novice

Obama zasvojen z antidepresivi

Z.B.
11. 02. 2011 12.02
0

Ameriški predsednik Barack Obama je odvisen od tablet in prav to naj bi bil vzrok za njegovo očitno hujšanje, trdi tabloid Globe. Pred mesecem dni so ameriški mediji poročali, da ima Obama težave z želodcem.

Ima resne zdravstvene težave?
Ima resne zdravstvene težave?FOTO: Reuters
Ameriški tabloid Globe je objavil vest, ki je odjeknila kot bomba. Trdi namreč, da ima ameriški predsednik Barack Obama težave z odvisnostjo, kar je tudi vzrok za njegovo očitno izgubljanje teže. Globe navaja, da je zdravnik Obami predpisal antidepresive, ki učinkujejo enako kot kokain. Pred mesecem dni so domači mediji sicer poročali, da ima predsednik težave z želodcem, med dopustom na Havajih naj bi dobil parazite. In prav tem zdravstvenim težavam so mediji pripisali predsednikovo hujšanje. Pred nekaj dnevi pa je predsednikova soproga Michelle javnost, zaskrbljeno zaradi Obamovih zdravstvenih težav, obvestila, da je njen mož končno povsem nehal kaditi.
Obama naj bi hujšal zaradi antidepresivov.
Obama naj bi hujšal zaradi antidepresivov.FOTO: Reuters

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493