Zadovoljna.si
Zoofilija

Novice

Od prostitutke zahteval, da pred njim seksa s psom

Z.C.
11. 10. 2012 11.45
13

Neka prostitutka iz švicarskega mesta Bellinzona je od svoje stranke dobila dokaj nenavadno zahtevo: seks z živaljo. Bizarna želja je prišla v medije, kar je pritegnilo pozornost organizacij za varstvo živali, ki opozarjajo, da se podobne zahteve za seks z živalmi vse pogosteje pojavljajo tudi v severni Italiji.

Zoofilija
ZoofilijaFOTO:

Moški je prodajalko ljubezni poklical po telefonu in ji naročil, naj si priskrbi psa ter ga pripelje na dogovorjeno srečanje v hotelsko sobo. Pojasnil ji je, da pričakuje, da bo spolno občevala s psom, sam pa se bo omejil zgolj na gledanje. Prostitutka ga je zgrožena zavrnila in ga prijavila. Kot poročajo italijanski mediji, ne gre za osamljen primer zoofilije v švicarskem kantonu Ticino. S tem naj bi se po podatkih organizacij za varovanje živali redno ukvarjalo vsaj 20 parov in posameznikov. Največ primerov naj bi bilo na območju Lugana, podatki pa naj bi prišli v javnost po tem, ko je ena od udeleženk seksa z živalmi o tem obvestila italijansko združenje za varovanje živali in okolja AIDAA. Pojasnila naj bi, da uporabljajo predvsem pse in konje, razkrila pa je tudi, da se seksa z živalmi željni pari dobivajo tudi v Milanu, Novari in Vareseju. Predsednik združenja Lorenzo Croce trdi, da se seks z živalmi dogaja v počitniških hišah, ki jih ljubitelji zoofilije imajo na obrobjih mest v severni Italiji, predvsem v okolici mesta Como, Sondrio in Lecco ter v okolici Lugana v Švici. Tam po njegovih besedah potekajo prave orgije z živalmi.
 

KOMENTARJI (13)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493