Zadovoljna.si
Oprah Winfrey

Novice

Oprah Winfrey po dolgih letih našla polsestro

STA
25. 01. 2011 15.56
0

Oprah Winfrey je svetovnemu občinstvu v solzah predstavila svojo skoraj desetletje mlajšo polsestro Patrico, za katero do lanskega novembra sploh ni vedela. Patricia si je več let prizadevala priti do slavne sestre, opravila pa je tudi analizo DNK.

Oprah Winfrey
Oprah WinfreyFOTO: Reuters

Oprah Winfrey je med svojo zadnjo oddajo razkrila veliko podrobnosti o svojem življenju. Ena najbolje plačanih televizijskih zvezd vseh časov je bila rojena leta 1954 neporočenima najstnikoma in je mladost preživela v treh zveznih državah pri treh rejnikih. V času, ko je njena mati Vernita Lee leta 1963 rodila Patrico, je Oprah živela pri očetu in ni niti vedela, da je bila mama noseča. Mama je kasneje govorila, da je njena hčerka Patricia umrla po rojstvu. Med oddajo pa je povedala, da ni imela denarja in je po porodu otroka dala v posvojitev. Patricia je nekoč začutila, da mora najti svoje prave starše, vendar ji je agencija za posvojitev sporočila, da so sicer stopili v stik z njeno mamo, ki pa je noče videti. Oprah je med oddajo povedala, da je polsestri izjemno hvaležna, da svoje zgodbe ni skušala prodati medijem, temveč je vztrajala, da zadeva ostane v družinskem krogu. Patricia je povedala, da ni želela škodovati sestri.

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493