Zadovoljna.si
Rihanna

Novice

Pevka provocira s fotografijami iz svoje kopalnice

Z.B.
04. 02. 2011 12.01
1

Izgovor je iz trte zvit. Fotografije naj bi tudi tokrat pricurljale iz njenega mobilnega telefona. Rihanni se to dogaja kar pogosto, zato gre zadevo že težko pripisati naključju.

Rihanna vsake toliko časa poskrbi, da vzbudi pozornost.
Rihanna vsake toliko časa poskrbi, da vzbudi pozornost.FOTO:
V zadnjih dneh krožita po internetu dve novi fotografiji, s katerima že sicer zelo slavna pevka priliva olje na ogenj svoje velike popularnosti. Saj res, Rihanna začenja ta mesec v Avstraliji svojo veliko turnejo Last Girl on Earth. Nekaj dodatne promocije torej zagotovo ne škodi, čeprav velja za eno bolj uspešnih umetnic. Rihanna je namreč v petih letih svoje kariere prodala že več kot 12 milijonov plošč, v zadnjih dneh pa je vzbudila pozornost svetovne javnosti z novim videospotom za pesem S&M. V njem se pevka pojavi oblečena v bel lateks, simulira seks z lutko in golta banano. Spletna stran YouTube je video cenzurirala in dovoljuje ogled le polnoletnim osebam. Da videospot S&M ni primeren za mladoletnike, menijo tudi azijski in ameriški mediji, ki razmišljajo o popolni prepovedi predvajanja, glasbena televizija MTV pa se odloča o tem, da bi pripravili novo, bolj milo verzijio spota. Pevko so prepovedi in cenzuriranje precej razjezili in je svojim oboževalcem prek Twitterja že sporočila, da si celotno verzijo lahko ogledajo na njeni spletni strani.

 

Videospot S&M ni primeren za mladoletnike?
Videospot S&M ni primeren za mladoletnike?FOTO:

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493