Zadovoljna.si
Princesa ne sme imeti nalakiranih nohtov.

Novice

Pokazala slavna stopalca ...

Z.C.
27. 07. 2012 17.48
23

Zagotovo je najbolj slavna Britanka, mnoge ji zavidajo, ker je ujela princa na belem konju, njeno življenje je kot v pravljici in ne sme imeti nalakiranih nohtov. Paparaci so ji ves čas za petami in tokrat so jo ujeli v trenutku, ko je pokazala svoje slavne nožice. Že veste, komu pripadajo?

Princesa ne sme imeti nalakiranih nohtov.
Princesa ne sme imeti nalakiranih nohtov.FOTO: Reuters

Olimpijske igre 2012 so za Britance pomemben dogodek in vidno vlogo bodo morali kot ambasadorji iger odigrati tudi člani kraljeve družine. Tako sta Kate in William v družbi princa Harryja pred Buckinghamsko palačo pričakala olimpijski ogenj, nato pa so se vsi skupaj odpravili v Baconov kolidž, kjer so zakoličili program za šolanje bodočih športnih trenerjev. Prva zmagovalka poletnih olimpijskih iger 2012 v Londonu je Kate Middleton, v teh dneh z navdušenjem ugotavljajo tuji mediji. Cambriška vojvodinja Catherine je namreč v zadnjih dneh igrala namizni tenis, preizkusila se je v nogometu, judu in v vseh disciplinah je blestela zaradi svoje elegance in lepote. Ni pomišljala, ko je morala sezuti čevlje, pa čeprav se je trlo fotografov, ki so komaj čakali na njena gola stopalca. In še enkrat je dokazala, da je prava princesa.

Na otvoritvi športnega programa, katerega pokroviteljica je skupaj s svojim možem, princem Williamom, je Kate brez težav sezula čevlje.
Na otvoritvi športnega programa, katerega pokroviteljica je skupaj s svojim možem, princem Williamom, je Kate brez težav sezula čevlje.FOTO: Reuters


 

KOMENTARJI (23)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493