Zadovoljna.si
Občinski svetnik si je privoščil sproščene urice s svojo ljubico ...

Novice

Posnetek na spletu osramotil politika

Z. T.
24. 03. 2011 12.03
4

Italijanskemu lokalnemu politiku se je pripetila nadvse neprijetna stvar – dogodek, ki ga je posnel med vročimi uricami s svojo ljubimko, je pristal na spletu. 41-letnik je sicer poročen in oče dveh otrok, objave pa do sedaj ni komentiral.

Občinski svetnik si je privoščil sproščene urice s svojo ljubico ...
Občinski svetnik si je privoščil sproščene urice s svojo ljubico ...FOTO: YouTube
V majhni občini Campofelice di Roccella, ki leži na jugu Italije, se te dni govori samo o eni stvari. Na spletu se je namreč pojavil posnetek vodje koalicije občinskega sveta Carmela La Fate, ki ga prikazuje, kako gol leži na postelji, ni pa posnetkov seksa. 41-letnik je sicer po poklicu mizar, je poročen in oče dveh otrok. Video je na YouTubu objavila kar njegova ljubimka, 43-letna Romunka Andrei Luminita. Čeprav par na posnetku nima spolnih odnosov, pa se La Fata na njem hvali, da je skupaj s svojo prijateljico preživel 'štiri dni in štiri noči'. Ta izjava je seveda razburila majhno občino, kjer bodo to pomlad izpeljali lokalne volitve v občinski svet.

Video je imel v nekaj dneh okoli 10 tisoč ogledov, kar je zelo veliko za kraj, ki šteje nekaj manj kot 6 tisoč prebivalcev. Do sedaj se 'oškodovani' občinski svetnik še ni odločil za tožbo zaradi vdora v njegovo zasebnost, dogodka tudi ni komentiral.

... ki pa je dogajanje pridno snemala in vse objavila na spletu.
... ki pa je dogajanje pridno snemala in vse objavila na spletu.FOTO: YouTube

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493