Zadovoljna.si
Enrique Iglesias

Novice

Predrzno! Oboževalka ga je zgrabila za zadnjico kar na odru

Z.B.
09. 10. 2011 12.10
4

Enrique Iglesias je med nedavnim nastopom v Los Angelesu na oder povabil eno izmed svojih oboževalk, ki ga je presenetila z nenavadno gesto. Moker poljub, ki mu ga je pritisnila na usta, je pospremila še radovedna roka na njegovi zadnjici, vse skupaj pa je seveda ujel tudi fotografski objektiv.

Enrique Iglesias
Enrique Iglesias FOTO: Reuters
36-letni Enrique Iglesias, ki je že več kot deset let v romantičnem razmerju z rusko tenisačico Anno Kournikovo, je med nastopom v Los Angelesu na oder povabil eno izmed razgretih oboževalk, ki ga je presenetila z nenavadno gesto. Njene roke so namreč dodobra raziskale njegovo telo in pobegnile pod majico, za konec pa je razgreta oboževalka pevcu na usta pritisnila še moker poljub. Pevec, znan po svojem šarmu in videzu, ki ga je podedoval po svojem očetu Juliu Iglesiasu, se opisane geste ni pretirano otepal, podoben dogodek pa je že doživel na koncertu pred tremi leti. Takrat je s svojim poljubom presenetil 17-letno oboževalko Mario Carroll iz Londona, ki ji je posvetil pesem Hero, pri čemer je med interpretacijo besedila na njene prsi položil svojo dlan. Presenečena najstnica je z nasmehom na obrazu sprejela njegovo zapeljevanje in se prepustila še dolgemu poljubu, ki ji ga je podaril ob zaključku pesmi. Še nekaj več erotike med nastopom si je Enrique privoščil med koncertom v Belgiji. Oboževalko je slekel in jo začel strastno poljubljati po golih prsih, nato pa jo je skril pod svojo majico in vsem na očeh nadaljeval vroči prizor.
Oboževalko je skril kar pod svojo majico.
Oboževalko je skril kar pod svojo majico.FOTO: YouTube


 

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493