Zadovoljna.si
Mariah Carey

Novice

'Prilega se mi le pižama!'

Ž.B.
24. 12. 2010 11.03
0

Pevka Mariah Carey, ki z možem Nickom Cannonom pričakuje svojega prvega otroka, priznava, da ji trenutno največ težav povzročajo oblačila in jutranja slabost.

Mariah Carey
Mariah Carey FOTO:

O domnevni nosečnosti 40-letne pevke se je začelo govoriti že pred dvema letoma. Careyeva je pozneje priznala, da je bila res noseča, a je splavila, zaradi žalosti pa prej o tem ni želela govoriti. "Za nama je dolga pot. Bilo je tudi težko, ker sem poskušala ohraniti kanček zasebnosti in to ni bilo lahko.“ Mariah, ki je tokratno nosečnost potrdila konec oktobra, svojega prvega otroka pričakuje spomladi. Zdravstveno stanje mamice in otročička je stabilno, največ težav pa ji povzroča prav jutranja slabost. Pevka, ki je v zadnjih mesecih pridobila kar nekaj kilogramov, priznava, da jo nova podoba, ki jo vidi, ko se pogleda v ogledalo, večkrat spravi v obup. „Vse, kar se mi trenutno prilega, je pižama,“ je povedala Mariah in zraven dodala, da spremembe svojega telesa poskuša sprejeti čim bolj mirno, saj ne želi, da bi s tem ogrozila svojega otročička.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493