Zadovoljna.si
Elton John

Novice

Prvorojenec Eltona Johna na dan poje 100 dolarjev

Z.S.
04. 03. 2011 12.04
0

Glasbenik Elton John je v nedavnem intervjuju priznal, da je njegov prvorojenec na strogi mlečni dieti. S tem ni mislil na nič drugega kot na materino mleko, ki ga dvomesečni Zachary vsak dan dobi od različnih doječih mamic, ki ga za denar prodajo tako imenovani 'mlečni banki'.

Ena izmed prvih uradnih fotografij malega Zacka (Foto: OK magazine)
Ena izmed prvih uradnih fotografij malega Zacka (Foto: OK magazine)FOTO:
Novopečena starša Elton John in David Furnish vsak dan za svojega prvorojenca zapravita 100 dolarjev. To je namreč vsota, ki jo plačujeta 'mlečni banki', ki Zacharyja oskrbuje z materinim mlekom. Glede na to, da glasbenik vsak mesec za sveže cvetje, ki krasi njegovo rezidenco zapravi kar 25.000 dolarjev, je cena za dojenčkovo hrano pravi drobiž. Oba starša sta tudi zelo ekološko ozaveščena, saj kupujeta le eko plenice in spodbujata uporabo zelenih izdelkov.

Par, ki si je zadnjih nekaj let močno želel otroka, je leta 2009 poskušal posvojiti HIV-pozitivno ukrajinsko siroto, 14-mesečnega dečka Leva, a žal tega tamkajšnji zakoni niso dopuščali. Približno leto pozneje pa se jima je na božič, 25. decembra v Kaliforniji rodil sin Zachary.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493