Zadovoljna.si
Sarah White - 8

Novice

Gola psihoterapevtka zdravi newyorške moške

Z.B.
05. 03. 2011 09.39
2

Sarah White je psihologinja, ki svoje poslanstvo opravlja na prav poseben način. Metode mlade psihologinje se namreč močno razlikujejo od tistih, ki jih uporabljajo njeni kolegi. Med svojimi terapijamo pred svojimi pacienti odvrže vsa oblačila in se potem z njimi pogovarja povsem gola, saj verjame, da na ta način lažje prodre v podzavest oseb, ki pri njej poiščejo pomoč. Njene stranke so v glavnem moški.

Sarah je prepričana v uspeh svoje metode.
Sarah je prepričana v uspeh svoje metode.FOTO: YouTube

24-letna psihologinja Sarah White se je domislila posebnega načina, kako pripraviti moške, da hodijo na njene psihološke seanse dovolj dolgo, da končno spregovorijo o svojih najglobljih občutkih. Gospodična je ubrala način, ki se mu predstavniki močnejšega spola težko uprejo, pred njimi med samo terapijo odvrže vsa oblačila. Svojo psihoterapijo izvaja v New Yorku in verjame, da bo s svojo metodo dosegla boljše razumevanje sebe in sveta. "Med seanso uporabljam metodo vznemirjenja, da bi lahko pacienti prevzeli nadzor nad svojim življenjem," je pojasnila psihologinja, ki je že med študijem ugotovila, da v klasični terapiji nekaj manjka in takrat se ji je porodila ta nenavadna zamisel.

Moški so navdušeni

Medtem ko Sarah postopoma odvrže svoje cunjice, pričakuje, da bodo moški, ki so se zatekli k njej po pomoč, postopoma osvobodili svoje misli in odkrito spregovorili o težavah, ki jih pestijo. Psihologinja sicer večino svojih seans s pacienti izvede preko web-kamere, njena inovativna metoda pa je že vzbudila precejšnje zanimanje, čeprav je njen honorar za srečanje kar 150 dolarjev.

Pred pacientom je povsem gola.
Pred pacientom je povsem gola.FOTO: YouTube

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493