Zadovoljna.si
Putin rad uživa.

Novice

Putin ljubi fitnes, borilne veščine in lepa dekleta

Z.B.
06. 02. 2011 12.03
1

Ruski premier Vladimir Putin je britanski manekenki Naomi Campbell, ki se občasno poskusi tudi kot novinarka, zaupal svoje skrivnosti glede fitnesa, razkril pa ji je tudi svojo naklonjenost do borilnih veščin in lepih deklet v spodnjem perilu.

Putin rad uživa.
Putin rad uživa.FOTO: Reuters

Naomi Campbell je ob robu mednarodnega foruma o zaščiti tigrov, ki je potekal novembra lani v St. Peterburgu, naredila intervju z ruskim premierjem Vladimirjem Putinom, britanska revija GQ pa je pogovor objavila ta teden. Manekenka, ki ima že več let ljubezensko razmerje z ruskim poslovnežem Vladimirjem Doroninom, je v pogovoru med drugim pohvalila Putinovo fizično kondicijo, ta pa ji je pojasnil, da redno zahaja v fitnes in vsak dan plava, občasno pa se pomeri tudi s kolegi v judu. V tej borilni veščini ima namreč črni pas. Putin je sicer tudi pohvalil pogum študentk novinarstva z moskovske državne univerze, ki so pozirale v spodnjem perilu za erotični koledar, ki so mu ga podarile za njegov rojstni dan. "Všeč so mi bile, so zelo lepe," je dejal premier in pohvalil njihov "pogum", saj so se s tem izpostavile kritikam ostalih študentov, češ da "se spogledujejo z oblastjo".

Študentke novinarstva so pozirale v spodnjem perilu za erotični koledar, ki so mu ga podarile za njegov rojstni dan.
Študentke novinarstva so pozirale v spodnjem perilu za erotični koledar, ki so mu ga podarile za njegov rojstni dan.FOTO: YouTube

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493