Zadovoljna.si
Seks v avtu

Novice

Seksala pred začudenimi mimoidočimi

Z. T.
11. 10. 2012 08.19
3

Včasih je strast tako močna, da se ji je težko upreti. O tem bi lahko veliko povedal parček, ki se je spozabil kar sredi belega dne, in to vsem na očeh. Poglejte.

Italijanski parček je očitno zanesel val strasti, da sta se spozabila in v avtomobilu, ki je bil parkiran na manjšem trgu italijanskega mesta Roviga, dobesedno planila eden na drugega. Vse skupaj ne bi bilo nič posebnega, če bi se dogajalo ponoči, mogoče v kakšnem skritem kotičku. A parček se je predal strastem kar sredi belega dne, okoli desetih dopoldne, na mestu, ki je precej obljudeno, saj se tam mimo sprehajajo starejše gospe, ki odhajajo s tržnice, in ostali nakupovalci. Za "ohladitev" razgretega para je poskrbel prav eden izmed mimoidočih, ki je razburjen poklical policijo. Možje postave so parček presenetili med dejanjem, obema je bilo seveda zelo nerodno, na hitro sta se oblekla, a nista se mogla izogniti kazni zaradi nedostojnega vedenja na javnem kraju.

Nista načrtovala

Kar je presenetilo policiste, je bilo dejstvo, da so v avtomobilu presenetili šestdesetletnega moškega in 38-letno žensko, pričakovali so namreč kak mlajši par, ki ne more kje drugje izživeti svoje strasti. Kot sta povedala v svoj zagovor, sta bila prepričana, da sta se umaknila na odmaknjen kraj, kjer ju ne bi nihče videl. Sicer nista načrtovala, da se bo njuno srečanje končalo s čisto pravim spolnim odnosom, saj sta sprva le klepetala, a nedolžen klepet se je nadaljeval s poljubi in objemi, kaj kmalu pa so začele leteti obleke. Svojo lahkomiselnost utegneta drago plačati, saj jima grozi kazen od treh mesecev do treh let zapora ali denarna kazen.

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493