Zadovoljna.si
Zaradi pritožb si je morala omisliti zavese. (Foto: The superficial)

Novice

Ronaldova lepotica pokazala kosmate noge

Z.S.
24. 02. 2011 12.06
12

Irino Shayk, lepotico, ki je krasila posebno izdajo revije Sports Illustrated, in dekle nogometaša Christiana Ronalda, so paparaci ujeli v neprijetnem trenutku. Sonce je namreč razkrilo, da se je dolgonoga manekenka pozabila depilirati.

(Foto: The superficial)
(Foto: The superficial)FOTO:
25-letno Irino Shayk so paparaci ujeli po oddaji Chelsea Handler Show v Los Angelesu, ko je mimoidoče navduševala v rdečem krilu, usnjeni jakni in visokih Louboutinovih petah. Kljub popolnemu videzu pa je fotografom uspelo pokazati, da je lepa Rusinja na nekaj pozabila. Sonce je namreč razkrilo dolge, pa čeprav svetle dlačice na njenih nogah, rumeni tisk pa je takoj komentiral, da Irini zagotovo niso v ponos. Plaha manekenka je že v oddaji priznala, da včasih preprosto pozabi na pomembne stvari, kot je nakup zaves. Pred kratkim naj bi se sosedje v stolpnici, v kateri živi, začeli pritoževati. "Pred dvema tednoma me je poklical vratar in rekel 'Irina, žal mi je, ker moraš to slišati od mene, vendar se tvoji sosedi pritožujejo nad tem, da v stanovanju nimaš zaves.' Morala sem jih kupiti. Ni mi sicer znano, kaj so videli, vendar so se pritoževali.“  Voditeljica šova Chelsea Handler je bila zaradi pripomb sosedov ogorčena. "Zagotovo se je pritožila debela stara gospa, jaz se prav gotovo ne bi pritoževala,“ je bila prepričana gostiteljica.

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493